Week #25: Snelle Jelle

Ik kocht nog eens een nieuw kookboek, had het al eens zien liggen in de boekhandel, maar was niet helemaal overtuigd tot ik er wat gerechtjes zag van passeren op IG en besloot het om het een kans te geven tot groot jolijt van de man die al overstag ging bij het lezen van ‘croque pêche tonijn’, iets waarvoor ik het eerst liet liggen.

TRAYBAKE MET WORST & BURRATA
Het recept van de foto van hierboven uit het boek ‘Snelle Jelle’, de kinderen waren mega fan, maar wij ook! Ik hield het brood wel uit de ovenschotel omdat die al overvol lag. (die ovenschotel is trouwens één van mijn grote favorieten die ik ooit haalde uit Dille & Kamille)

OVENSCHOTEL TORTELLINI
Opnieuw lekkere ovenschotel uit het kookboek, wij hadden aantal verdubbeld en hadden te weinig want als de kinderen het lekker vinden, ja, dan is het toch eten of gegeten worden.

SALADE MAATJES & GROENE BOONTJES
Bij weer zo een warme dag, hield ik het gewoon fris met een lekker slaatje met maatjes, aardappelen en boontjes op basis van dit recept waar ik ook nog komkommer en gele paprika bij deed.

LINGUINE MET TONIJN EN OLIJVEN
Een lekker pastagerecht dat je hier kan vinden, ik was die dag niet thuis gelukkig want opnieuw was er geen eten over… echt die mannen, iets met oren, kop en eten.

SPAGHETTI MET KIP & BURRATA in TOMATENSAUS
Opnieuw een pastagerecht uit ‘Snelle Jelle’ en heel lekker én daarmee is ook weer bewezen dat als het snel moet gaan, het toch vaak pasta is!

Swat, conclusie voor deze week: het is een leuk kookboek, echt makkelijke recepten met lekkere resultaten en de kinderen waren grote fan, de flauwe mopjes die zowat in elk recept zitten moet je er wel bij pakken maar zorgen wel even goed voor een flauw lachje tijdens het koken 😉

Smakelijk én op naar die laatste week van het schooljaar!


Altijd fijn om iets te horen!