Wie ben ik?

Ik ben Elke en spelbordgewijs ben ik een vrouw, heb groene ogen, kort donkerbruin haar en draag ik af en toe een bril. Andere – misschien iets minder zichtbaar voor het blote oog – kenmerken zijn: wreed graag getrouwd met de spondeligger, 4 relatief goed geplande kinderen met telkens 2 bouwjaren verschil, informaticus waardoor ik beschik over een stevig nerdgehalte, een hart voor koken en eten, voor kunst, voor lesgeven, voor creatief zijn, voor dromen, alleen of met de wederhelft, voor tripjes met de kinderen, alleen of in grotere bezetting, voor Mechelen, en jaja absoluut ook voor de kakkers, voor wandelen, voor joligheid, voor geocachen, voor huizen, voor reizen en alles zoveel meer willen doen. In de avond slaag ik er nooit in om op tijd te gaan slapen en ’s ochtend geraak ik er dus ook nooit uit, maar eens uit bed ben ik altijd blij met lekkere koffie. Ik heb een hoofd dat overloopt van ideeën of volsteekt met chaos (het is maar hoe je dat bekijkt :)) en kom mezelf wel zo af en toe eens tegen, de ene keer al harder dan de andere… maar ondertussen heb ik geleerd dat ‘wie durft te vallen, een nieuwe balans vindt’ (naar Eramus’ zijn ‘wie durft te verdwalen vindt nieuwe wegen).
Zo beschrijf ik mezelf, maar je kan ook zijn (als in de wederhelft) beschrijving lezen.

Waarom Nenoo.be? Omdat de tijd (eindelijk) rijp was!

Wil je me iets vragen, klik dan hier door!