De perfecte vlag

Nope, het stond niet op mijn bucketlist, maar het is verdorie graaf om af te vinken: een eigen ontworpen vlag te hijsen op de Sint-Romboutstoren.
Toen een paar maanden geleden de mannen achter Broosistan (Schellekens en Peleman) een oproep deden in de academie naar mensen die hun Mechelse vlag wouden ontwerpen, had ik nooit kunnen vermoeden dat hetgeen uit mijn computer rolde, 97 meter hoog (welgeteld 514 treden, dat hebben we gevoeld :)) wel 3 op 4 meter in de wind zou wapperen. Nee, toen ze in de academie waren was ik vooral onder de indruk van de voorbije edities en de mooie vlaggen die ze daarvan meebrachten. Ik kan amper deftig stikken en heb geen schilderstalent dus schatte mijn kansen niet te hoog in, maar ik ben wel IT’er en heb door het atelier geleerd dat alles vertrekt vanuit het idee, zodat je voor de uitvoering eigenlijk echt jezelf kan zijn. Dus toen Alexis het idee had opgevat dat de perfecte vlag zou bestaan uit alle vlaggen ter wereld en ik instant wist hoe we dat voor mekaar moesten krijgen, werd een perfecte samenwerking geboren!
Een eigen vlag, op de iconische Sint-Romboutstoren, in je eigen stad, redelijk geweldig toch 🙂 en vuistje naar Alexis!

dscf4691

dscf4705

dscf4708

dscf4730

dscf4740

dscf4741

Eén reactie

Altijd fijn om iets te horen!