Our – In & aan Our (6 km)

We vervingen ondertussen de 40-jaar oude wandelkaarten door nieuwe exemplaren en ontdekten zo dat er heel wat wandelingen van nummer veranderden, maar ook dat er nog héél veel te wandelen valt hier in de buurt Voor zij die trouwens wat inspiratie zoeken, klik hier voor een hele hoop bewegwijzerde exemplaren! Wij doen ze allemaal, maar ik blog enkel de echt mooie of leuke!

Onze favoriete wandelingen zijn altijd een tikje avontuurlijk, gaan grotendeels door bossen en hebben vaak ook een stroompje water én zodus was de wandeling in Our een voltreffer. Je wandelt namelijk in mooie bossen, langs desolate landwegen én door een rivierbedding (let dus op in de herfst/winter dat je je laarzen aantrekt!). Als je dan ook met een beetje zin voor avontuur van het pad afwijkt kan je met je voetjes (of net wat meer) in de Our plodderen. Een aanrader van jewelste, zeker nu de Ninglinspo tijdelijk is afgesloten denk ik dan!

Oh en ik weet niet wat het is deze zomer maar ineens zijn er zoveel vlinders zeg!

We vertrokken op een ander startpunt dan de originele wandeling (Grand Rôli (PA05) aan de kerk van Our) waardoor we ipv 8,5 km op 6,5 km aftikten, wat ideaal was omdat we zo lekker lang aan met de voetjes in het water konden blijven hangen.

Powered by Wikiloc

2 reacties

  1. haha, idem hier, wij zouden 6.5km wandelen zondag (rond Reinhardstein), maar we zaten zolang aan ’t riviertje in het water dat het uiteindelijk ingekort werd tot de helft 🙂
    als we maar genieten samen zeker ?!

    1. Oh mooi daar! En ja, als we maar genieten, dat is het allerbelangrijkste, het is er het perfecte seizoen voor he om gewoon te blijven hangen aan het water ❤

Altijd fijn om iets te horen!