Thanksgiving weekmenu #47

Deze week is het thanksgiving en ik wil al heel lang eens een kalkoen vullen, dus op het aankomende feestje is het mijn moment! Ik weet nog niet volgens welk recept en welke bijgerechten, maar daar heb ik nog eens ganse week de tijd voor om uit te zoeken. De rest van de week doen we redelijk veggie aangezien ik vind dat zo een kalkoen daar wel tegenover staat.

  • Op vraag van de wederhelft: dikke snert met vers brood
  • Chili sin carne
  • Gnocchi met broccoli pesto
  • Pompoenlasagne,een nieuwe lasagne, dus ben heel benieuwd!
  • Een tajine met vis: ui, wortelen, kabeljauw en raz el hanout: snel & lekker!
  • Thanksgiving etentje.

Als we eten en drinken tegelijkertijd met de snert, zullen we de andere soep maar even achterwege laten maar ook op vraag van de man: kervelsoep!

Altijd fijn om iets te horen!