Vorige week was ik redelijk goed begonnen maar tegen het einde was het vooropgestelde weekmenu redelijk achterhaald: veel dingen die er tussen kwamen, een black-out in Mechelen en een aantal ingrediënten die ik niet in huis had gehaald. We herhalen dus twee dingen die er vorige week opstonden maar niet in de kookpot geraakten
- Balletjes in tomatensaus, waar liggen de linzen in de Colruyt eigenlijk?
- Gebakken pompoen en witte vis (die had ik ook nog niet in huis gehaald, gelukkig, anders zwom die nu vaneigens terug weg denk ik)
- Chili sin carne, guacamole, zure room en taco’s
- Slaatje met veldsla, rucola, Boursin en zalm (ik heb de lente gevoeld en dat zullen we toch één dag in de week geweten hebben ;))
- Cannelloni met ricotta en spinazie
- Kippenpastei met lentegroenten op z’n moemoe’s
Binnen exact een week zal ik opnieuw in de zetel zitten, maar hoogstwaarschijnlijk redelijk pompaf omdat we volgende week zondag de grote meters & petersbrunch hebben. In mijn hoofd zit al het halve menu maar als ik zo eens rondom mij kijk, kan ik me opnieuw weer even niet inbeelden hoe we hier – als iedereen komt – een kleine 40 man (kinderen & volwassenen) te eten zullen geven, ach, uitdagingen zijn er om uitgevoerd te worden he.