Weekmenu 37 – 2016

Omdat een weekmenu voor mij iets flexibel is, werd er vorige week door het zonnige weer en de goesting wel wat veranderd. Uiteindelijk werd er geen ovenschotel met bloemkool gemaakt (wegens absoluut geen weer ervoor) en werd het gehakt gebruikt voor een lasagne bolognaise  (all time favourite van mezelf :)) en ik wou me wel trakteren zo op het eind van de week), waardoor de lasagne met pesto in het water viel en waardoor een nieuw recept geboren werd: pasta pesto met courgette en restjes kip van de zaterdagse markt. Nu heb ik dus nog een bloemkool en twee courgettes over die deze week wel dienst zullen doen. In het slechtste geval belanden ze bij de kippen op het eind van de week, maar laat dat niet de bedoeling zijn : )

Deze week googelde ik mijn menu tezamen en staat het volgende te wachten:

En omdat het soepexperiment nog steeds gaande is, maak ik straks ineens vijf liter tomatensoep. Toch iets dat ze sowieso graag zullen eten deze week :))

Altijd fijn om iets te horen!