Het is voor echt, deze week start ik echt in een nieuw klaslokaal en geef ik echt les aan studenten die vorig jaar nog bij me afstudeerden, ga ik opnieuw op zoek naar het koffiemachien en is de kans relatief groot dat ik hopeloos ga verloren lopen in die grote gebouwen. Begrijp me echter niet verkeerd dat ik nu pas echt begin want ik ben al een tijdje bezig met voorbereiden en heb afgelopen week meer vergaderingen bijgewoond dan goed voor me was 😉 maar deze week voelt toch echt als de echte start en daar ben ik blij om want ik heb lang genoeg gewacht en heb er gewoon belachelijk veel zin in. Het is gewoon allemaal zo leuk en interessant om te doen en mijn nerd hart heeft al ontzettend veel sprongskes gemaakt. Love IT.
Op de een of andere manier heb ik volgens mij daarom het weekmenu volgeladen met comfortfood, want stel dat het toch eens gigantisch hard zou tegenvallen, dan is er toch nog altijd lekker eten 😉
- Parmigiana van aubergine en courgette met spaghetti (V)
- Frittata met spinazie en een slaatje (V) en een slaatje
- Kippepastei van moemoe met knolselder
- Puree met rammenas en een kalfslapje
- Quiche met broccoli en gerookte zalm en een slaatje
- Vis met tomaten en venkel uit de oven met rijst
Soep: op algemeen verzoek gaan we voor de moerassoep (zijnde groentesoep)
Bento: pasta, mozzarella, kerstomaten, olijven, komkommer, beetje parmezaan en veldsla + fruit en muffins (worden hier nog steeds ontzettend graag gegeten)
Superveel succes! Mmmm…aubergine met parmezaan 😋
Dikke merci!
Veel succes Elke, en thx voor de lekkere receptjes xxxxx
Graag gedaan en bedankt!
Veel succes op de nieuwe job!
Dikke merci! X