Aftellen naar de lente!

Hoe blij ik ook ben dat we al zoveel sneeuw zagen en hoe hard ik ook genoten heb van al die sneeuwwandelingen, ik hunker toch stilaan naar de lente: de dagen die echt langer zijn, het warmere weer, de groenere tuin, Mieke de schildpad die terug dag komt zeggen, ontluikende bloesems… je kent het wel.

Ik was er deze week tegen Annelyse nog over bezig, dat het maar snel lente wordt en dat ik een aftelkalender zou maken. Zij vond dat blijkbaar ook een goed idee want ondertussen hebben we er allebei eentje aan de muur/frigo hangen 😉

En misschien zijn wij niet de enigen die willen aftellen, dus vandaar onder de foto een download voor een aftelkalender met alleen maar schattige lente-taferelen!

5 reacties

    1. Awel, laten we afspreken: nog een keer keihard sneeuwen en vriezen en dan snel de zon die er door komt! (typisch Belgisch compromis denk ik dan ;))

Altijd fijn om iets te horen!