5 is niets teveel week #9 (13/40)

Vorige week maakte ik de one pot fabulous fish van Jamie en ik was onder de indruk, 5 ingrediënten en zo’n lekker makkelijk gerechtje, ik wist al snel welk kookboek er nog sneller in mijn boekenkast zou gaan staan 😉 zogezegd zo gedaan natuurlijk, maar een nieuw kookboek betekent een ganse week eruit koken. Het was absoluut niet moeilijk om lekkere recepten uit te zoeken én moesten we in een ander seizoen zitten dan was het waarschijnlijk nog makkelijker geweest, dus voorlopig verlekker ik me op de kleurrijke bordjes en verlang ik nog meer naar wat warmere dagen.

In elk geval, komt er deze week het volgende op ons bord (hier en daar heb ik extra groenten binnengesmokkeld en/of vlees weggelaten):

  • Supergroene spaghetti met pijnboonpitten (V)
  • Pasta met pompoen uit de oven en paddestoelen (V)
  • Frittata met extra wintergroenten en een slaatje (V)
  • Kip tikka met bloemkool
  • Vlugge Aziatische zalmburgers met zoete aardappelfrietjes
  • Reusachtig lekkere runderstoof

Bento: wraps met mozarella en gegrilde paprika, tomaatjes en olijven

Soep: tomatensoep met ballekes zowat de Inge die ze allemaal graag eten


02-40dagenbloggen

Ik doe mee met 40 dagen bloggen, meer info hier en alle deelnemers vind je hier! Geen flauw idee of ik dat volhou maar ik heb er nog steeds zin in 

Altijd fijn om iets te horen!