Bucket list tag

pexels-photo-386009

Ik las deze tag bij Mrs. Curly en vond hem zo leuk dat ik hem overneem! Eens kijken wat ik kan afvinken..

Trouwen met mijn grote liefde

Ja zene, en nog beter, tegelijkertijd met mijn beste vriend

Verliefd geweest

Ja, gelukkig wel 😉

Een blind date gehad

Ja, een echte echte blind date zelfs, lang geleden voor ik de wederhelft leerde kennen. Het was eindejaarsbal en een vriendin had me een date geregeld. Super spannend om die daar pas tegen het lijf te lopen

Gespijbeld

Ohja, belachelijk veel. Ik denk niet dat ik bij het verder studeren van één vak ooit alle lessen heb gevolgd, tenzij het verplicht was aanwezig te zijn. Alles heeft te maken met hoe ik studeer en nieuwe info opneem. In een leslokaal zitten en luisteren is bij mij absoluut niet dé manier, dus er was ook geen reden om in de les te zitten als de cursus volledig was en voldoende om uit te studeren. Nu nog altijd vind ik het extreem moeilijk om echt op te letten én iets over te houden van studiedagen ofzo, tenzij het echt een geweldige spreker is, maar laat me iets lezen en dan is het compleet anders.

Iemand live zien bevallen

Nee, ik denk het niet nee, want zo flexibel was ik niet op de bevallingstafel.

Iemand zien sterven

Nee, gelukkig niet.

Binnen Europa op vakantie geweest

Ja, op dat lijstje staan Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Wales, Schotland, Spanje, Italië, Portugal, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Cyprus, Tsjechië, Kroatië en met Hongarije heb ik ze allemaal gehad denk ik.

Hoog op de ‘To Travel’ staan nog Slovenië, IJsland en Finland, maar ook Zwitserland, Ierland, Griekenland én én én… ach alles is het te bezoeken waard!

In een ambulance meegereden

Ja, het is straf maar mijn vader werd ooit opgepikt en ik reed mee voor gezelschap.

Naar de VS geweest

Jammer genoeg nog niet! Maar staat op de ‘To Travel’-lijst 😉

Naar Azië geweest

Nope, ook jammer genoeg nog niet. Staat op dezelfde lijst!

Naar Afrika geweest

Nope, maar op de één of andere manier zegt me dat ook minder, hoewel Marokko ook bovenaan het lijstje staat.

Naar Zuid-Amerika geweest

Neut jong, ook nog niet, maar staat wederom op hetzelfde lijstje.

Het noorderlicht gezien

Nope, ik zou het heel graag zien maar volgens mij moet je dan keigoed tegen de koude kunnen…niet mijn ding 😉

Naar Disneyland Parijs /Orlando /LA geweest

Nee, en eerlijk, het zegt me gewoon ook weinig. Moest ik er ooit komen is dat voor de kinderen.

Naar Legoland geweest

Nee, en wederom: zegt me weinig. Dat zijn dingen die ik zou doen voor de kinderen maar uit mezelf nee niet echt.

De Grand Canyon gezien

Ahnee, zie een paar punten terug.

In een helikopter gevlogen

Nope

Een cruise gemaakt

Nope en dat staat ook echt niet op de planning.

Gebungeejumpt

Zijde zot?

Naar Amsterdam geweest

Ja, leuke stad!

Naar Den Haag geweest

Ja, ooit toen de wederhelft en ik door Nederland fietsen en in een paar dagen van Essen (België) naar Friesland trokken. Heerlijke tijd.

In een band gespeeld

Telt een orkestje en een koor ook?

Karaoke gezongen

Ja, lang geleden in de studententijd, in den Bonaparte in Antwerpen.

Prank calls gedaan

Tuurlijk 😉 uit de tijd dat er nog geen GSM’s bestonden.

Moeten huilen van het lachen

Ohja, heel vaak en ook al ne keer in mijn broek gedaan ervan 😉

Een sneeuwvlokje opgevangen met je tong

Ja, hoor. Mond open, tong eruit als het sneeuwt.

Bevallen

Jot, 4 keer begot.

Een huisdier gehad

Ja, nu hebben we twee katten en een landschildpad in den hof. Het kippenhok staat sinds afgelopen winter leeg en de visbokaal ook. Beiden krijgen vroeg of laat nieuwe bewoners.

Van een grote heuvel af gesleed

Ja hoor. Heerlijk.

Gaan skieen

Nope en ook niet van plan, de wederhelft wil dat wel, dus ik wil hem gerust ooit vergezellen maar dan zit ik met een boek op een bankje te genieten van het zicht.

Op een jetski gezeten

Nee en ook niet van plan.

Op een motor gereden

Op een brommertje achterop wel, maar een motor nee.

In een bus en een trein gereisd

Euh ja…jaren aan een stuk van en naar wederhelft, of ooit met de wederhelft in Schotland.

Uit een vliegtuig gesprongen

Ma echt, serieus? Dat doe ik niet ze.

Op een kameel gereden

Neut, nog niet in een woestijn geweest en de schoolfoto’s met kamelen als reclamestunt, dat was voor mijnen tijd.

Op een ezel gereden

Awel ja, ik denk het wel.

Een slang vastgehouden

Niet rond mijn nek, maar wel eens aan gevoeld en een deel vastgepakt.

Op TV geweest

Ja echt, met een interview enal. Twee jaar geleden was er de kerstparade van VTM in Mechelen, wij stonden daar mooi te wezen en ze kregen ons in het vizier, ikke “neeneee”, de interviewer “maar alle, jawel”. De dikke sjaal en muts konden mijn rode kaken maar amper verbergen 😉

In de krant gestaan

Ja, op de foto, niet in interview.

In het ziekenhuis moeten blijven

Ja, elke keer bij de bevalling.

Bloed gedoneerd

Nee, ik ben het nochtans wel van plan, maar mocht dat lang niet door de bevallingen en heb ondertussen ook wel vaak ijzertekorten gehad.

Een piercing gehad

Tellen gaatjes in de oren ook?

Sneller dan 130 km/u gereden

Ja, net als iedereen zeker op de autostrade.

Gaan duiken

Nee, en niet van plan, ik krijg het er nu al benauwd van als ik eraan denk.

Gaan snorkelen

Nee, tenzij een snorkel in het zwembad ook telt.

In je eentje gewoond

Ja, jaren op kot gezeten. Het was best een fijne tijd. We hadden allemaal onze eigen kamer, maar deelden de keuken, badkamer en toilet. We hielden kleine feestjes, gingen samen op café, speelden soms Risk tot in de vroege uurtjes, kookten af en toe voor mekaar, babbelden honderduit en keken allemaal samen Temptation Island en Friends. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik wel op mezelf was als er weer een nieuwe lichting startte.

Achter in een politieauto gezeten

Nee, gelukkig niet, al wel aan de kant gezet, verschrikkelijk intimiderend dus dat was al erg genoeg 😉

Een snelheidsboete gehad

Ja, toch wel.

Iets gebroken

Nee, ik denk het niet.

Hechtingen gehad

Ja, na de bevalling, geen commentaar.

Alleen gereisd

Half, toen de man (toen nog mijn vriendje) in Lissabon zat, ben ik hem gaan bezoeken én kuierde ik alleen door de straten en langs de monumenten en leerde ik één zinnetje vanbuiten “Nao falo Portugues”. ’s Avonds waren we wel samen om de leukste plekjes van Lissabon by night te ontdekken. Ik kijk er zo naar uit om nu door dezelfde straten te wandelen, maar dan wel mét man en mét kinderen.

 

Nu ik hem zo helemaal heb ingevuld, besef ik dat er toch veel dingen zijn die ik echt niet ambieer zoals alles wat een beetje naar sensationele sportieve dingen neigt, enerzijds omdat je mij niet echt sportief kan noemen anderzijds omdat ik meer dan waarschijnlijk een beetje een schrikschijter ben 😉 dus op mijn lijstje staan vooral heel veel landen en plekken, liefst te bezoeken samen met de mensen die ik graag zie!

4 reacties

  1. Wat een coole tag! Oei, ik heb wel eens achterin een politieauto gezeten. Meerdere keren zelfs als ik verward was. Gelukkig is de laatste keer alweer meer dan tien jaar geleden. Ik denk dat ik van dit lijstje ook vooral de reis-dingen die ik nog niet gedaan heb ambieer.

    1. Och serieus? Dan kan je alvast eentje meer afvinken dan mij 😉 maar inderdaad de reizen he, dat is ook echt het enige dat ik echt wil doen!

Altijd fijn om iets te horen!