Coco en de verjaardagsdate

Toen ik me een paar maanden geleden afvroeg wat Tuur wou doen als verjaardagsfeestje had ik moeten weten dat – indien hij iets compleets anders zou kiezen – onze Jan sowieso zou volgen, dat is zo met broers/zussen, die onvoorwaardelijke bewondering voor het oudere exemplaar.
Tuur koos voor zijn 10e verjaardag een echte verjaardagsdate: een filmpje, een etentje en een pyjama party met twee van zijn beste vrienden (er staat wel ergens een limiet op onze auto ;)) en aldus deed Jan voor zijn 8e verjaardag helemaal hetzelfde én eigenlijk ben ik daar eerlijk gezegd niet zo rouwig om, geen koppijn na drie uur gejoel en zelf kunnen genieten van een leuke film en iets lekkers erna. Zo kan het dus ook, kinderen genieten minstens even hard en ik hoef op voorhand slechts cinematicketten te reserveren. Vandaag reserveerden we er voor Coco, de nieuwste Disney/Pixar film en ondanks het feit dat De Standaard hem maar 3 (van de 5) sterren geeft vonden we hem prachtig én heeft ie ons in heel wat opzichten daardoor enorm verrast, met een lach, een traan en een beetje suspense, helemaal hoe een echte goeie animatiefilm moet zijn, een absolute must see dus!

Nog wat sfeerbeelden van een geweldig feestje!

img_0586

img_0585

img_0588

img_0589

En ondertussen heeft onzen Tuur al plannen voor een echte verjaardagsfuif, ojee…kent er iemand een DJ?

8 reacties

  1. Top feestje me dunkt.
    Wij hebben tickets voor COCO gewonnen (allé nee, gekregen omdat een bepaalde persoon goeie klant is in een bepaalde schoenenwinkel ehum. Hashtag schoenverslaafd.) Dus fijn dat we ons alvast kunnen verheugen op een leuke film. Mijne man is wannabe DJ 😉

    1. 😂 😂 maar ge gaat genieten van de film, zo mooi, serieus! Een van de mooiste van de afgelopen jaren vind ik eigenlijk! Aha een wannabe DJ, goed om te weten!

    1. Ja, het is waar, ik kom niet zo vaak in beeld want ik verstop me liever achter de camera (en eerlijk, de wederhelft is eerder van ‘geniet van het moment’-principe en vindt het wel wel makkelijk zo denk ik ;))

Altijd fijn om iets te horen!