Dinovember

Jaren geleden las ik over Dinovember op een andere blog, geweldig vond ik dat, wat een geweldig fantastisch idee om dino’s tot leven te wekken in November, ze gekke dingen te laten doen en de kinderen compleet in verwarring te brengen. Elk jaar opnieuw vergat ik het om mezelf voor het hoofd te slaan in December, tot dit jaar de tweede zoon jarig was begin November en compleet in een Dino-fase zit en samen met de (ondertussen obligate) raamtekening (een ideetje dat van Saskia komt en hier helemaal geïntegreerd is geraakt) heel het Dinovember idee weer kwam boven borrelen.

We deden het zeker niet elke dag/nacht, daarvoor verdrink ik momenteel een beetje te hard in het werk, maar zo af en toe lieten we ons eens helemaal gaan en rijst de vraag wie er eigenlijk het meest van genoten heeft: de kinderen of wijzelf 😉

11 reacties

 1. Zalig! Hier in Australië doen veel mensen nu ‘Elf on the shelf’. Beetje zelfde idee, maar met een kerst-elf (de helpers van de kerstman).

 2. Keileuk 😊 ik zie die grappige foto’s steeds passeren. De dinofase is hier een beetje voorbij (een en al superheroes en Ninjago) dus bij gebrek aan dino’s zelf niet kunnen meedoen. Zou ik volgend jaar een setje voor mezelf aanschaffen 🤔?

  1. Ohja, ik zou zeker voor een setje gaan, of voor in je klas? Of zijn die te oud al? Hoewel, mijn inziens ben je dat nooit, getuige daarvan onze eigen ervaring afgelopen November 😉

   1. Never too old 😁
    Ik ga me er volgend jaar gewoon zelf mee amuseren 😁
    En ja, misschien ideetje voor op school, al heb ik geen eigen klas. Ik ben zorgleerkracht, ik kom in alle klassen 😉.
    Fijne werkweek!

Altijd fijn om iets te horen!