Doe eens een dauwtrip

DSCF5433

DSCF5442

DSCF5425

DSCF5451

DSCF5463

DSCF5480

DSCF5490

Afgelopen week deden we van dauwtrip, dat is iets dat ik echt al heel lang wou doen met de kinderen maar aangezien we sowieso al vroege vogels hebben zag ik het niet zitten om ze in zomerperiodes vrijwillig nog vroeger te wekken 😉 De winter is daarvoor – ondanks de koude – dus wel een pak idealer aangezien de zon dan opkomt tussen 7 en 9 uur ipv tussen 4 en 6 uur in de zomervakantie.
Ik zocht in Google op om welk uur de zon opkwam, checkte het weerbericht op bewolking aangezien we nog maar weinig zon zagen de afgelopen weken én trokken er dan op uit met een thermos warme choco naar één van onze favoriete plekjes waar we sowieso een mooi zicht hebben op de volledige omgeving om de zon te zien opkomen in het Oosten.
Als ik de foto’s bekijk hoor ik de vogeltjes fluiten, de mist wegtrekken, de wereld ontwaken, proef ik de warme choco en voel ik weer de spanning van die eerste gouden rand in de wolken. Nu al één van mijn favoriete momenten van het nieuwe jaar.

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!