Kinderfeestjes: thema ballonnen

Ik zou moeten werken, ja, ik zou het moeten… maar mijn hoofd staat er niet naar dus dacht ik eens te beginnen aan alle feestjes die hier al zijn gepasseerd. Koud weer opfleuren met vrolijke foto’s, ik denk dat ik zoiets in gedachten had en we zitten net op donderdag, dus ook dat komt mooi uit.

mies

Ons Mies wou vorig jaar een 10 000 luchtballonnenfeest, ik snap ook echt niet waarom #ironie. Ik trok het wel een beetje open en maakte er een ballonnenfeest van om de uitgenodigde stoere jongens alvast niet af te schrikken. De uitnodiging was kleurrijk en ik kon me redelijk hard uitleven (wat ik altijd plezant vind) waardoor ik wat alternatieven had.

DSCF2503 DSCF2599DSCF2527

DSCF2504 DSCF2521
De knutselactiviteit was het versieren van heliumballonnen. Ik bestelde zo’n klein heliumvat (waarvan de overschot nog steeds in onze kelder staat – wordt dat eigenlijk slecht?) en we gingen aan de slag met stickers, crêpepapier, washi-tape en stiften. Hilariteit verzekerd als er weer eens een ballon hogere zones opzocht. Simpel, met maximaal effect, zo hebben we het graag.

DSCF2606 DSCF2647
Toen Mies haar ballonnenidee poneerde, wist ik dat ik me (eindelijk) eens mocht wagen aan een piñata. Ik weet dat knutselen voor veel mensen (incl de wederhelft) een nachtmerrie is, maar niet voor mij. Ok, ik haat ook de opruim achteraf en het hebben van een creakamer heeft daar weinig aan veranderd, maar nu kunnen we wel de deur ervan gewoon toetrekken en de boel even negeren.

Feestje Mies 596

Geen speciaal ballon-eten, want de kleine juffrouw wou mac & cheese, tenzij misschien het ijs met discoball(on)eitjes erna 🙂

DSCF2689

Snoepzakjes (fan van de HEMA :)), groepsfoto en contente kinders maakten het feestje compleet!

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!