Kinderogen #1: de herfstvakantie

Ik ben best wel een #momwithcamera zoals je die wel meer tegenkomt op sociale media, maar sinds ik de IG-app van mijn telefoon heb gezwierd (zelfbescherming heet dat) is het niet meer zo dwingend, de kinderen daarentegen hebben het fotograferen nog maar eens opnieuw ontdekt en met name de twee kleinsten van den hoop, waarmee stilaan bij mij het idee groeide om daar toch eens iets mee te doen en dat is kinderogen geworden. De wereld, het leven, de afgelopen vakantie door hun ogen. Al snuisterend door hun steevast wazige, af en toe rare maar vooral grappige foto’s pikte ik er een aantal uit en zwierde ze in een collage:

foto's

  • Mies wil alleen maar sneakers dragen (de droom van een poppemie met camelkleurige laarsjes, lange kousen en een jeanskleedje is hier al lang gepasseerd ;)) wat ik helemaal begrijp, maar niet zo makkelijk te vinden zijn als winterschoenen. Toen ze eindelijk het perfecte exemplaar vond moesten we er wel 30 km voor rijden, maar kom, ze heeft er en ze is er duidelijk zeer trots en blij mee 😉
  • Er werd naar ons Paula gegaan in de herfstvakantie en aldaar werd er wel gewandeld en buiten gespeeld maar ook uren gecocoond in de zetel en gespeeld in de speelkamer. #takemeback
  • Bob liep zowat de helft van de tijd in olifantenpak, ook naar de Efteling en de boekenbeurs. Aangezien iedereen ondertussen wel weet dat hij fan is van fantjes, werd hij nog maar eens verwend op een extra knuffel waar ie natuurlijk heel blij mee was.
  • Bob ontdekte de selfies en vindt ze prachtig, net als de gekke bekken die hij ook van anderen verwacht.
  • In ons enig-kind-weekend (de rest was naar de KSA) genoten we van een lekker groot ontbijt op een ander, we bestelden zo goed als de hele kaart, staken dat allemaal weg en goten er nog een aantal koffies en warme choco’s achteraan. De witte choco op de tafel was een topper. Heerlijk.

Zelf ook kinderen die veel foto’s maken, doe gerust mee en laat het maar weten!

Altijd fijn om iets te horen!