Over afgelopen week waar ik niet bij was (3/40)

Het is gebeurd, de krokusvakantie is achter de rug en ik heb gewoon gewerkt. Ik weet dat dat de normaalste zaak is bij gigantisch veel mensen, maar voor mij is het de omgekeerde wereld. Ik, die in een schoolvakantie gewoon moet werken en de wederhelft die thuis blijft bij de kinderen. Ik kan niet ontkennen dat dat gewoon ontzettend gemakkelijk was en dat ik werkelijk nog nooit zo productief ben geweest als in de afgelopen week. Het is gewoon echt zot hoeveel zorg en tijd er routinegewijs in het dagdagelijkse gezinsleven sluipt én maw hoeveel tijd je overhoudt als dat eens niet aan de orde is, maar op de een of andere manier voelde die rust en stilte (en het blijvend opgeruimde huis ;)) toch ook wel een beetje leeg aan, zeker toen ik hen zag via Skype en nu door de foto’s blader. Laat de volgende schoolvakantie maar gewoon vakantie zijn!


02-40dagenbloggen

Jk doe mee met 40 dagen bloggen, meer info hier en alle deelnemers vind je hier! Geen flauw idee of ik dat volhou maar ik heb er nog altijd goesting in!

2 reacties

  1. T is altijd dubbel hè?! Je wil graag wel eens alle ruimte en tijd voor jezelf, maar tegelijkertijd mis je die gezellige drukte en rommel even hard. Moeders🤷🏻‍♀️☺️

Altijd fijn om iets te horen!