Vragen staat vrij (4/40)

355624-Albert-Einstein-Quote-The-important-thing-is-not-to-stop

Ik bedacht me iets gisterenavond, iets waar ik misschien een beetje beter over had moeten nadenken op voorhand, maar 40 dagen is echt veel om vol geblogd te krijgen. 40 dagen op een gans jaar zou meevallen, daar geraak ik wel met weekmenu’s en #ouderzonden, maar dat is niet de bedoeling, het moet nu gebeuren in de vastenperiode én ok, niets hoeft natuurlijk, maar nu ik me heb opgegeven ben ik toch van plan om het zo lang mogelijk vol te houden en na dag 4 al de handdoek in de ring te gooien, zou ik zelf een beetje jammer vinden. Dus toen ik gisterenavond in de zetel, (nadat we de kinders naar het KSA weekend brachten) aan het bloggen was, besefte ik dat er vandaag ook een bericht moest volgen, en de dag erna ook, en de dag erna ook… en dat wel 40 dagen lang. Halleluja.
Ik heb nog wel wat ideeën zoals oplijsten welke boeken onzen Tuur al heeft versleten, onze fijnste Mechelse plekjes & adresjes delen (zeker nadat we vanochtend lekker gingen ontbijten met ons febbekakske), nog wat taartrecepten delen (mijn death by chocolat bijvoorbeeld), iets vertellen over onze creakamer en wat over coole technische dingen met de kinders, maar dan nog zal ik serieus wat extra bij elkaar moeten typen. Gelukkig is er de inspiratielijst van Kathleen waar ik wel wat kan uithalen, maar zag ik dat ze ook een Ask me Anything doet én waarom zouden we dat hier ook niet gewoon doen? Ik vind dat wel een beetje raar zo, want ik vraag me enerzijds echt af of ik wel interessant genoeg ben om iets extra van te willen weten, anderzijds heb ik schrik voor de vragen die misschien zouden kunnen komen… maar achja laten we maar weer gewoon uit die comfortzone stappen en we zullen wel zien, dus ask me anything oftewel vragen staan vrij!


02-40dagenbloggen

Jk doe mee met 40 dagen bloggen, meer info hier en alle deelnemers vind je hier! Geen flauw idee of ik dat volhou maar ik heb er nog altijd goesting in!

4 reacties

 1. Enkele ideeen: daguitstapjes met jonge kinderen (2 jaar wordt de mijne dit jaar), ook leuke plekjes met jonge kinderen in Mechelen zijn welkom. Wat heb je al geleerd van de huurders van de bovenverdieping? Tips voor als je mensen laat overnachten, wat voorzie je dan? Hoe ziet een dagindeling er bij jullie uit? Hoe bepaalden jullie om voor 4 kinderen te gaan, en hoe kwamen jullie op de namen? Welke kinderliedjes en versjes leerde je zelf aan je kinderen? Welke toestellen raad je aan voor de kinderen in de tuin? Mijn interesse valt natuurlijk nogal in de kindermaterie. Ben alvast benieuwd naar het dodelijke chocoladerecept en alles over de creakamer!

  1. Oh super Inge! Merci om me zoveel inspiratie te bezorgen! Ik doe mijn best om alles zo goed mogelijk te beantwoorden, maar het geeft me sowieso al enorm veel zuurstof voor heel veel nieuwe berichten!

 2. Ik wil je ook wel inspiratie geven 🙂
  -iets met of over geuren 🙂
  – op welke manier jullie de kindjes hebben gedoopt (toch mooi vond ik altijd)
  – hoe de ideale wereld eruit ziet, liefst binnen 100 jaar?
  – wat je zelf geleerd hebt van het moeder zijn?
  – top 10 stress momenten, top 10 irritaties,..
  – naar welk festival zou je (nog) willen gaan?
  – iets met muziek (favoriete kindermuziek, favoriete vrijdagavondmuziek, favoriete muziek voor in de douche, ..)

  1. Oh keitof Kaat, daar kan ik zeker mee aan de slag! Ahja de doop, daar kan ik idd nog heel veel over schrijven én wat een denkvraag die ideale wereld, maar ik ga er proberen op te antwoorden! Merci voor de inspiratie!

Altijd fijn om iets te horen!