Dat we geen zittend gat hebben (5/40)

DSCF4642

DSCF4650

Mijn post over ons huis nav de Femma is nog niet koud en we zijn alweer aan het verhuizen geslagen in ons huis. Het is een beetje belachelijk aan het worden hoe vaak we dezelfde meubelstukken al verplaatst hebben van boven naar beneden en terug. Elk jaar wordt er wel een grote verhuis gehouden, tussen de kamers, tussen de verdiepingen enz… Nu moet je weten dat wij een lift hebben in ons huis, ja ge moogt daar gerust effe van schrikken, wij deden dat jaren geleden ook toen we het kochten, dus verhuizen in ons huis valt wel mee… alleja, toch voor de kleine prul, niet voor de grote stukken. Zo gebeurde het dus de wederhelft weer maar eens zijn armspieren rolde en de zetel zo goed als eigenhandig de trap af schoof, onzen Bob daar danig van onder de indruk was dat hij zelf zijn beste beentje voorzette én het enige dat ik kon bedenken was ‘hopla, hier gaan we weer, maar wacht effe, daar moet ik ne foto van pakken, want dan heb ik al 5 posts van de 40!’

Het resultaat van de verhuis zal gesplitst worden in 2 volgende posts, aangezien het over 2 kamers gaat, slim spreiden heet dat dan 😉 dus stay tuned!


02-40dagenbloggen

Jk doe mee met 40 dagen bloggen, meer info hier en alle deelnemers vind je hier! Geen flauw idee of ik dat volhou maar ik heb er nog altijd goesting in!

Altijd fijn om iets te horen!