Week #8 One pot wonder magie (6/40)

ccbae796d3da452d009a304a000b05d8

Toen ik me, na één dag al 😉, een beetje zorgen begon te maken over heel het 40 dagen bloggen én dat uitsprak tegen Annelyse, was zij degene die me met de woorden ‘post anders nog maar wat one pot wonder recepten’ de inspiratie gaf voor het weekmenu. Ik was zelf al helemaal vergeten hoe lekker en vooral makkelijk dat eigenlijk is… dus bij deze: weer een weekje met véél pasta en mijn teergeliefde gietijzeren pot want ja ‘life is a combination of magic & pasta’:

Soep, we zullen wel zien, niets met tomaten want dat wordt zo goed als in elk gerecht al gebruikt deze week.

Bento: pasta, ham, kaas, zoete puntpaprika, komkommer, kerstomaten


02-40dagenbloggen

Jk doe mee met 40 dagen bloggen, meer info hier en alle deelnemers vind je hier! Geen flauw idee of ik dat volhou maar ik heb er nog altijd goesting in!

5 reacties

Altijd fijn om iets te horen!