Week #24-26: ’t zit erop!

Afgelopen weken deden we Foodbag want de drukte haalde ons weer een beetje in én aangezien de man het heerlijk vindt om slaafs receptjes te volgen laat ik hem dat met plezier doen 😉 Afgelopen weken werden gedomineerd door de examens, door de stress die daarbij komt piepen, door onverwacht veel vergaderen en door een heuse feestweek om het jaar mee af te ronden, want ’t zit er weer op. Het zit er zelfs op voor 2 van de kinderen die afgelopen week geproclammeerd werden: de oudste sloot zijn middelbare school & academiecarriere af én met de jongste sloten wij onze lagere school periode af. Het was dus een gekke week waarin mijn hart van weemoed naar trots ging én terug.

Als ik terug blik op de laatste 3 weken, dan is het toch weer veel van alles geweest én aangezien ik geen recepten heb om te delen doe ik heb maar met foto’s. Ikzelf ben afgelopen jaar stommelings bij Vakvereniging voor leraren informatica en STEM (2Link²) beland én heb ook op het congres een workshop gegeven waarover ik me nu natuurlijk nog altijd veel te veel zorgen maak over dat ie wel goed genoeg was 😉 Aaargh… zo irritant dat hoofd soms, maar hier ben ik aan het werk 😉

Juni is een gekke maand waarin vooral hard gewerkt werd, maar eens de examens voorbij waren genoten we met z’n allen met volle teugen, de kinderen zwormen de laatste week ook allemaal uit én ik vond dat een plezier om te zien. Het is echt nog nooit zo stil geweest in huis als afgelopen week wetende dat de kinderen niet eens op kamp waren. We gingen ondertussen met z’n allen al wel kijken naar Inside Out 2, wat een heerlijke film!

Als de man en ik op zondag de tijd krijgen, gaan we graag naar de bibliotheek om koffie te drinken (aanrader!) en natuurlijk een taartje te eten, maar afgelopen maand ontdekten we de prachtige taartjes van The Cacao Project, dat ze de beste chocolade hebben wisten we al, maar zie die taartjes, bijna te mooi om op te eten!

Tussendoor werd er nog hard gewerkt aan ons toekomstig huis én worden we stilaan verliefd, maar is er nog heel veel werk én lopen de rekeningen serieus op, maar het gaat zo mooi worden (mijn mantra van de afgelopen 4 jaar ;))

Ondertussen zou ik ook wat Ardeense lucht willen opsnuiven, maar dat gaat niet want ons Paula wordt best goed verhuurd zonder dat ik er veel tam tam rond maakte. Het enige dat nu echt lastig is, is dat lakens & handdoeken voorzien zo verdorie duur is, daar hebben we ons echt aan mispakt, dus we moeten een oplossing vinden zodat noch de gasten noch wij ons daar blauw aan betalen. Voorlopig bieden we het effe niet meer aan totdat we een betere oplossing vinden.

En zo zit het er echt op deze post, net zoals het schooljaar, net zoals onze lagere school periode én speciaal daarvoor maakte ik kaartjes van één van onze leukste foto’s én laserde ik onderleggers om af te geven met wat flessen bubbels om toch een dikke merci te zeggen aan al die juffen en meesters, want eigenlijk is die lagere school toch best speciaal… het was niet alleen een broedplaats voor de kinderen maar ook een plek voor ons om vriendschappen te smeden aan de schoolpoort die we hopelijk nog lang gaan meedragen ❤️

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!