Rochehaut en Frahan

Een van de redenen waarom we zo graag beneden in België vertoeven is misschien wel de aanwezigheid van de seizoenen, eens je de snelweg afrijdt, rijd je eigenlijk het seizoen binnen. De kleurrijke herfst, de stille winter, de frisse lente, de warme zomer, allen zijn zoveel zichtbaarder en zeker nu, in ons huidige seizoen is het puur ontspannen tijdens eender welke wandeling.

Deze wandeling is er ééntje uit de oude doos, of beter de oude doos van mijn wederhelft, als er ééntje is die hij (en niet alleen hij maar iedereen van de familie denk ik) vanbinnen en vanbuiten kent, is het deze wel: van Rochehaut naar Frahan en terug. Het is een korte pittige wandeling: sterk dalen en even sterk stijgen door het bos van een tweetal kilometer maar zowel boven als beneden is het genieten van het uitzicht. Boven in Rochehaut heb je een prachtig zicht op de vallei met de semois en Frahan, en beneden in Frahan heb je een idyllische oude brug over de semois. Zo schoon.

dscf6727

dscf6728

dscf6736

dscf6742

dscf6744

dscf6748

dscf6775

dscf6798 dscf6858 dscf6844

dscf6863

dscf6899

4 reacties

    1. Als je in rochehaut aankomt is er een een grote parking voor de auto’s langs een kant en langs de andere kant het zicht op de vallei, daar staat op een gegeven een grote boom met een grote kaart (kan je trouwens ook met de auto staan, extra stukje parking) en dat is het vertrekpunt van heel veel wandelingen! Als je daar naar beneden gaat en het grote pad blijft volgen, kom je vanzelf uit op frahan.

Altijd fijn om iets te horen!