The happiness tag

Na een weekend van feestgedruis en het doorploeteren van stagemappen, ben ik helemaal niet klaar om te starten aan een nieuwe week. Het lijf is moe en de warmte doet daar niet veel goeds aan. Naast de cafeïne vanochtend kan ik echt nog wel een oppepper gebruiken, ideaal om die leuke happiness tag in te vullen. Ik zag hem bij Mrs. Curly & Tifosa en werd er beide keren vrolijk van… of hoe je op een maandagochtend toch blij kan worden.

DSCF8461

Een foto  van de rots en ik, 20 jaar samen, 12 jaar getrouwd, zotjes,
in onze happy place met de kinderen die daar rond zwerven zoals ze alleen daar doen!

Van welk eten word jij blij?

Van lekker eten natuurlijk, ahja. Ik word heel erg blij van lekkere tapas, een hele tafel vol of een echt goede Italiaan waar een simpele verse pasta al heerlijk smaakt, daarnaast ook van frisse smaken. De zomer vind ik op dat vlak echt een heerlijk seizoen met allerhande slaatjes die ineens wel als avondeten kunnen fungeren.

Welke film maakt je vrolijk?

Zoals altijd heb ik nooit één favoriet maar een paar. Er is een film (of beter twee) waar ik fan van blijf en dat is ‘National Treasure’,serieus, ik vind dat echt heerlijk zo van die raadseltjes en geheimen en het idee dat dat allemaal eens waar zou zijn. Ik hoop nog altijd op film nummer 3. Daarnaast de rasechte feelgood movies waar je af en toe toch een traan moet wegpinken, zoals Nele van Tifosa ook al zegt Intouchables; Heerlijke film, echt, ik denk dat ik hem straks nog eens ga zien. En dan de oude films die ik als kind gewoon geweldig vond én het nu heerlijk vind om die los te laten op de kinderen zoals ‘Honey, i shrunk the kids’, ‘The goonies’ en consoorten.

Welk kledingstuk maakt je happy?

Op dit moment is dat mijn lange rok, ik draag hem zo goed als constant. Ik ben er gewoon dol op. Het enige nadeel is dat ie compleet doorschijnt dus dat ik hem eigenlijk niet kan aandoen buitenshuis!

Van welke beautyproducten word je blij?

Een heerlijk ruikende douchegel, veel meer beauty dan dat gebruik ik niet.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Zoveel mooie herinneringen, maar het komt er altijd op neer om fijne dingen te doen met de mensen die ik lief heb, én gelukkig doen we dat heel vaak. Heerlijke avonden buiten op het terras met de wederhelft en/of met vrienden erbij, lachen en praten, fijne wandelingen in het bos, de kinderen die voorop lopen, lekker eten ergens op reis, samen als een team functioneren enz… te veel én gelukkig trek ik altijd belachelijk veel foto’s waardoor ik achteraf altijd heerlijk kan snuisteren!

Van welke muziek word jij blij?

Echt vrolijk word ik bijvoorbeeld altijd van September van Earth Wind & Fire, ik ben eigenlijk helemaal geen grote disco-fan maar het is zo een nummer dat af en toe wel eens opduikt en waar je toch vanzelf op gaat bewegen? Of Can’t stop the feeling van Justin Timberlake, ook zo eentje. Of het recentere DNA van BTS (K-pop begot oftewel popmuziek uit Zuid-Korea, ben ik ook pas recent achtergekomen, wees gerust ;)) Het is gewoon vrolijk en luchtig én je kan er amper op blijven stilzitten.

Wat doe je op dagen als je jezelf down voelt om weer happy te worden?

Wandelen in het bos om mijn hoofd leeg maken, een douche nemen en lekker lang blijven staan en mezelf zeker een paar keer inzepen, de wederhelft bellen, foto’s kijken van de leuke dingen die we deden, comfy kleren aan trekken, iets lekkers eten…

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken.

Mijn rots in de branding aka de wederhelft, die vier geweldige kinders én ons teamgevoel zo als we samen dingen ondernemen.

13 reacties

  1. Lange rokken zijn top, en huidskleurig (voor zover dat een goed woord is ten tijde van diversiteit) ondergoed (zoals in niet sexy maar wel handig en vooral comfortabel) doen wonderen 😉
    En verder gewoon je eigen zin doen, en je lekker niets aantrekken van wat de mensen denken!!!

    1. Ge hebt gelijk 👊 merci voor de tip, maar ik ga hem dan toch eerst ne keer zo op vakantie aandoen waar niemand me kent 😂

Altijd fijn om iets te horen!