Week #12 Na de brunch en de voedselvergiftiging

Oh die titel klinkt slecht 🙂 Maak je geen zorgen, ik heb niemand vergiftigd op de brunch, heb dat alleen maar bij 3/4e kinderen en één van de twee katten (per ongeluk) gedaan. De boosdoener was een stukje kalkoenfilet (voor op de boterham) dat ondanks het opeten door de kat en mijn gesnuif niet door de mand is gevallen, maar waardoor afgelopen weekend de WC en de wasmachine overuren heeft gedraaid. #geenlachendkakske zeker niet omdat we onze jaarlijkse grote meters-en petersbrunch hadden. Ik ben hier dus nog maar amper uitgekookt na die brunch van vandaag of ik moet al een nieuw weekmenu samenstellen, gelukkig ging het bijzonder vlot:

  • De balletjes van linzen willen maar niet klaargemaakt worden, dus ik zet mijn linzen in voor de bolognaise van Meus, het schijnt dat die zo lekker is!
  • Stoofvlees met frietjes voor onze Jan
  • Gebakken visje met geplette aardappel en spinazie
  • Witloof met ham en kaas
  • Cannelloni met paddestoelen en prei en gouden carolus kaas (die we nog in hopen hebben van de.brunch)
  • Schorseneren met kip 

Bloemkoolsoep, ook weer een overschotje van de brunch!

Altijd fijn om iets te horen!