Week #17 WTF ik ben 37!?!

IMG_7246

*met updates

Vandaag is het exact 37 jaar (en 9 maanden om helemaal geschiedkundig correct te zijn) geleden dat de bloemetjes en de bijtjes hun blijde intrede deden bij mijn ouders, ik veronderstel dat dat toch blij was maar ik geloof van wel aangezien we daarnet samen een glas bubbels erop dronken 🙂 Daarmee is ineens ook de link gelegd naar bovenstaande foto waar we vandeweek onze intrede deden en enorm genoten, een must-do, absoluut!
Vandaag was er, naast dat glaasje, weinig echt verjaardagachtig aan voor mij, voor de dochter wel die haar kindjesfeest had (later deze week krijg je het verslag van ons enige echte K3-feestje), achja, moeders verjaren niet meer echt denk ik én eerlijk? Zo een fantastische 6-jarige dochter mag elk jaar mijn thunder komen stelen.
In elk geval, zit ik dus nu wel weer aan het weekmenu en deel ik het graag zodat ik morgen ook met een lijstje naar de winkel kan, niet alleen voor ons, want we hebben weer een gast in de B&B wat toch nog steeds een beetje spannend blijft.

Ons weekmenu dan, veel gerecycleer van vorige week, want ik was vergeten er de balletjes in tomatensaus op te zetten die we vandaag aten (lievelingskostje van de dochter) en nog twee etentjes waar ik ook geen rekening mee hield, vorige week was het er dus op vlak van buitenshuis-eten een beetje over, maar genieten dat wel absoluut, deze week is het in elk geval terug normaal:

  • Bloemkoolstoemp met een gebakken wit visje
  • Asperge risotto
  • Andijviestoemp met spek zal Pasta met Andijvie, boursin en spek worden
  • Spaghetti met rapen, paddestoelen en spinazie werd ovenschotel met rapen, paddestoelen en wortels (denk dat dat wel lekker kan zijn, maar weet nog niet goed hoe, ik hoop een KIVV-recept later te kunnen delen) Geen KIVV want maar twee van de vier vonden het nog ok, hoewel de wederhelft en ik het wel echt goed vonden, zodus: paddstoelen, rapen en wortels stoven met ui en look, onderaan in ovenschotel, erboven aardappelpuree en even onder grill met kaaskorst. Echt lekker!
  • Wok van zalm, spinazie, oestersaus en rijst
  • Pompoenlasagne, want blijkbaar mag je in april nog pompoen eten!

Een soepje kan ik wel gebruiken, dus ik zal morgen eens zien wat we meepakken, maar ik denk ‘gewoon’ een lekkere kippegroentensoep met vermicelli ofzo. Yummie.

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!