Week #43 One pot wonders

ha-listen-to-mom-calling-us-so-nicely-doesnt-she-know-by-now-that-we-wont-respond-until-she-is-screaming-like-a-psycho--ee63d

Ik ging een betoog houden over hoe leuk en lief de kinderen soms voor elkaar kunnen zijn, tot ik vanochtend weer veel te vroeg uit bed werd gebruld en effe het licht uitging, in mijn hoofd, niet op de gang, want dat steken ze samen met hun kabaal aan, dus laat ik het erop houden dat ik nood heb aan snel en lekker eten deze week, wat een gelukje is aangezien deze week zeer vol steekt met vergaderingen en oudercontacten en ik sowieso al gerechten opgezocht had die volgens de beschrijving zeer makkelijk te maken zijn in één pot: de one pot wonders dus, ideaal me dunkt, aangezien ook de wederhelft aan de stoof moet deze week. Mijn god, het mag dan een ?$%!-begin van de week zijn geweest, het is wel de laatste voor de vakantie, laat ons daar alvast ene op drinken, voor moed of blijheid, het is maar hoe je dat bekijkt.

-One pot pasta uit Honger! (V)
-One pot kip met rijst met wortel en paddestoelen
-One pot pompoen riotto uit de oven met groene kool (V)
-One pot lasagne met 3 kazen (V)
-Meer dan one pot gebakken zalm met bloemkoolstoemp wat de uitzondering is die de regel bevestigt

Tomatensoep.

Bento: zoete puntpaprika (zijn ze hier fan van), kipblokjes, kerstomaten, appel en griekse pasta + een dessertje uit de oven of de kast, ongeveer hetzelfde als vorige week dus aangezien de mannen sponsortocht hadden en bokes meer op hun plaats waren.

Eén reactie

Altijd fijn om iets te horen!