Weekmenu #23 de groene rust vasthouden

IMG_7867

As we speak zitten we in ons Paula, heeft iedereen z’n bezigheden 🙂 en haalt het weekritme ons stilaan in: het weekmenu wordt opgesteld, alsook het boodschappenlijstje en het besef dat er binnen een paar dagen enkele examens klaar moeten zijn geven me een beetje stress om eerlijk te zijn. Stress die ik liefst zo ver mogelijk van me afhou dus ga ik voor een weekmenu met veel vis en groen, zou dat effectief iets doen?

Een kortere week want vandaag hadden we een sprokkeldagje:

  • Pizza Margarita (V), eventueel met wat rucola en lekkere olijfolie, eigenlijk heeft een flinterdunne deeg (bloem 00) met lekkere tomatensaus echt niets meer nodig dan wat mozarella. De Italianen hadden dat eigenlijk goed gezien en het koste me, ondanks de homemade pizzadeeg, nog wel wat jaren voor ik daar achter kwam. Voor 3/4e kinderen is dat hemels aangezien zij niets anders lusten 🙂
  • Gebakken visje met gepofte aardappel en artisjokpuree en tomaten (weet nog niet goed hoe, maar ofwel tomatensalsa, ofwel gedroogde tomaten, we zien wel)
  • Mac & cheese voor de kinderen aangezien wij een datenight hebben (en de kinderen dat zo goed als altijd unaniem kiezen)
  • Tomaat garnaal met kropsla en frietjes
  • Veggie wok met boontjes, paddestoelen en broccoli (V)

Valt het op dat de tomaten hun intrede deden In het seizoen? Zalig, en de zomerkeuken is bij deze geopend!

Altijd fijn om iets te horen!