Weekmenu #25 en onze nieuwe vriend Hugo

We hebben een nieuwe vriend en die heet Hugo; We kwamen hem tegen in de supermarkt en stonden een beetje schuchter naar elkaar te kijken maar pakten hem toch maar gewoon mee naar huis. Hij bediende zichzelf van een glas en we gingen gezellig samen op het terras zitten. We klonken, keken mekaar aan en we waren helemaal verkocht. Wat een geweldige ontdekking, die Hugo, de ideale frisse wind op een broeierige dag, zowaar een nieuwe zomercocktail of wat had je gedacht 😉

We dronken Hugo al voorgemaakt, maar hemzelf in elkaar klutsen is nog beter!

Nodig

  • 4 delen prosecco (hoeveel 1 deel is, dat laat ik over aan de fantasie)
  • 1 deel vlierbloesemsiroop
  • blaadje(s) munt
  • schijfje(s) citroen
  • ijsblokjes

Alles met veel zwier omroeren en genieten maar!

DSCF9363

Een ideale start voor alweer een nieuw weekmenu, waarin de zomer echt van start gaat en we dat ook op ons bord mogen proeven:

Op een zonnige zomerse week!

2 reacties

  1. Ha, ik ben op zoek naar de post over de beste pastasaus ter wereld en ik kom dit tegen. Toevallig heb ik vorige week een fles klaargemaakte Hugo in de Colruyt gekocht; in een martiniglas met 2 ijsblokjes is dat echt lekker en verfrissend bij warm weer. Leuke ontdekking inderdaad!

Altijd fijn om iets te horen!