Weekmenu #3 2017 Lastige weken

Wat gaan de weken toch snel, we zitten al in de tweede week na de vakantie maar afgelopen week was een lastige week en komende week wordt het precies niet veel beter, een beetje te druk op bepaalde momenten want ondanks mijn halftijds werken vinden drukke momenten elkaars gezelschap heel plezant waardoor ik me binnen de kortste keren opgejaagd voel. Opletten dus. Ik zou in mijn bestelling van de Collect&go misschien beter een paar diepvriespizza’s steken, maar op de één of andere manier ontspant koken me altijd opnieuw en lekker eten, tja… daar word ik nu eenmaal altijd erg blij van.

We eten de komende week:

Als soep eten we tomaten-groentesoep, en eens niet in de mix want mijn groentesoep aka moerassoep van vorige week werd zo lekker bevonden dat we nog een stapje verder gaan, kans is groot dat het één grote stap te ver is natuurlijk, maar dat zien we dan wel 🙂

Altijd fijn om iets te horen!