Verloren maandag, of toch niet: weekmenu #2 2017

dscf1596

We zijn weer vertrokken met het weekmenu, met lood in mijn schoenen moet ik zeggen, ik had absoluut geen zin om eraan te beginnen, want een nieuw weekmenu betekent dat de vakantie voorbij is en dat we weer in de routine van alledag stappen. Een routine waar ik het best lastig mee heb, maar waarvan ik ook wel weet dat een streep zon sowieso veel doet.

Vandaag is het verloren maandag en zo voel ik me ook een beetje, en toch heb ik er niet aan gedacht om bladerdeeg aan mijn bestelling toe te voegen dus geen worstenbroodjes of appelbollen vandaag, maar ach die hadden we dit weekend al, dus eigenlijk is dat gecoverd.

Weekmenu van week 2 in 2017 dan

Voor de soep wordt het eens een echte groentebouillonsoep omdat ik die dacht te ruiken tijdens onze wandeling gisteren, met een zak in brunoise gesneden diepvriesgroenten, want zo klein mijn groenten snijden, das wel een brug te ver.

Altijd fijn om iets te horen!