We zijn weer vertrokken met het weekmenu, met lood in mijn schoenen moet ik zeggen, ik had absoluut geen zin om eraan te beginnen, want een nieuw weekmenu betekent dat de vakantie voorbij is en dat we weer in de routine van alledag stappen. Een routine waar ik het best lastig mee heb, maar waarvan ik ook wel weet dat een streep zon sowieso veel doet.
Vandaag is het verloren maandag en zo voel ik me ook een beetje, en toch heb ik er niet aan gedacht om bladerdeeg aan mijn bestelling toe te voegen dus geen worstenbroodjes of appelbollen vandaag, maar ach die hadden we dit weekend al, dus eigenlijk is dat gecoverd.
Weekmenu van week 2 in 2017 dan
- Moussaka met aardpeer
- Pasta met schorseneren en paddenstoelen, ik dacht dat die twee groenten wel een lekkere combi konden zijn dus toen ik op het net zocht naar een goed recept kwam ik bij Mme Zsazsa terecht, kan niet slecht zijn dus.
- Knolselderstoemp met vis
- Vis met spek, geroosterde aardappel en veldsla
- Tajine met kip en gekaramelliseerde ui, wegens goesting in die ui
- Homemade pizza
Voor de soep wordt het eens een echte groentebouillonsoep omdat ik die dacht te ruiken tijdens onze wandeling gisteren, met een zak in brunoise gesneden diepvriesgroenten, want zo klein mijn groenten snijden, das wel een brug te ver.