Wie durft te dromen, maakt nieuwe plannen

Ik doe al twee jaar het multidisciplinair atelier op de kunstacademie en hoewel de start best lastig was en ik absoluut geen flauw benul had van waar ik mee bezig was  heb ik ondertussen wel mijn weg gevonden en ben ik bezig met het onderzoek (zoals dat mooi heet) naar de kruisbestuiving tussen kunst en IT, wat erop neer komt dat als we een opdracht krijgen ik altijd op zoek ga naar een IT manier om dat te benaderen. Heel fijn om te doen, vandaar ook die vlag aan den toren een paar maanden geleden!
Soms heb ik – naast de opdrachten – ook wel eens een goestingske en het leuke aan het atelier is dat daar ook ruimte en plaats voor is. Zo zie ik onzen Tuur al jaren plannetjes tekenen en grasduinen in atlassen en had ik zin om zijn stijl om te vormen naar een Google mapje (enter hoog IT-nerd-gehalte ;)). Of dat echt kunst is laat ik in het midden, maar het is wel heel fijn om te doen. In elk geval houden we op het einde van elk schooljaar tijdens D-Art Mechelen steevast onze eigen tentoonstelling en deed ik dit jaar een kleine coup op de bezoekersbrochures door er een bizar plannetje in te steken (mijn arm doet nog altijd pijn van die 2000 exemplaren die ik er handmatig tussen stak). De titel werd ‘wie durft te dromen, maakt nieuwe plannen’ wat natuurlijk altijd voor interpretatie vatbaar is…

IMG_8107

IMG_8108
Op de tentoonstelling zelf laat ik nog een ander werkje zien ‘No borders, just horizons’ en zag ik gisteren een dame mijn werk filmen, van een blinkmoment gesproken!

IMG_8109

Doen wat je graag doet nadat je het weer ontdekt hebt is in ieder geval fantastisch, wat er ook uit voorkomt.

6 reacties

    1. Haha, er zitten wel wat rare kronkels in dat hoofd van mij, weet niet of dat een goede zaak is, maar het geeft in elk geval wel genoeg inspiratie voor de uitlaatklep 🙂

Altijd fijn om iets te horen!