De sanitaire stop

DSCF2578

DSCF2471

DSCF2476 DSCF2487 DSCF2495

DSCF2502

DSCF2510 DSCF2515DSCF2569

DSCF2519

DSCF2522

DSCF2548

DSCF2526

DSCF2531

De laatste weken proberen we zo vaak mogelijk naar ons Paula te trekken, maar het is niet altijd evident om dat in te plannen in de sowieso drukke weekends waardoor die bezoekjes gereduceerd worden tot een blitsbezoek: anderhalf uur rijden voor een half uur inspectie en dan anderhalf uur terug. Ik ben onze kinderen dankbaar dat ze dat allemaal zo makkelijk ondergaan, zolang ze maar even loos kunnen gehen in de bergachtige tuin. Er komt een tijd dat we ze erna gewikkeld in een dekentje met een warme choco voor de haard zetten en hoewel het nog even wachten is op dat idyllische beeld, kunnen we ze nu al wel in een warm bad steken! Hoera voor die vordering!
In het originele huis was er één badkamer met lavabo, wc en bad, wat maakte dat de WC soms overbevraagd werd en tanden vaak in de keuken werden gepoetst. We wrongen in de geüpdatete versie dus een extra WC en extra badkamer (met douche én volgens het plan ook sauna).
Al het sanitair is ondertussen aangesloten (en sommige al door ons uitgetest #lachendkakske) en we zijn echt heel content te zien dat de puzzel stilaan in elkaar valt!

4 reacties

  1. We hadden het lumineuze idee voor een yoga-retreat voor kiddo’s als we dat ooit met overnachting doen, komen we af XD of alleen voor de brainstorm. en je weet het, we komen schilderen

Altijd fijn om iets te horen!