Kampkaartjes voor kindjes die niet (graag) schrijven [UPDATE]

Na de zoveelste copy/paste-actie van deze kampkaartjes even uitdrukkelijk vermelden dat het heel ok is om deze te gebruiken voor je kinderen, maar niet voor je klanten. Op alle teksten, foto’s en downloads op deze website rust namelijk auteursrecht. Het is zonder toestemming niet toegestaan om deze te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken.

DSCF0725

Net als vorig jaar gaan de kinderen hier op kamp én net als vorig jaar sturen wij ze massaal veel post en hopen wij op één kaartje van elk kind 😉 Om het proces van kaartjes-schrijven te vergemakkelijken had ik vorig jaar de kampkaartjes gemaakt, dat bleek een succes, niet alleen bij mijn eigen kinderen. Driewerf hoera!

DSCF9646
Het enige nadeel was dat niemand wist van welk kind het kaartje kwam, op zich is dat niet erg als je één kampganger hebt, maar als je moet afleiden uit de cirkels of de kruisjes of zelfs de kleur van dat alles welk kind al kaka heeft gedaan en welk kind niet (ik weet dat dat grote wereldproblemen zijn ;)) is het misschien wel net iets makkelijker om daar ook gewoon op voorzien te zijn!

Ik paste de kampkaartjes dus aan én aangezien derde-kleuterklassers ook al hun naam kunnen schrijven (Bob indachtig die volgend jaar ongetwijfeld ook op kamp mee zal gaan) denk ik dat dat update waard is!

DSCF0727

Ik maakte ze opnieuw in A6-formaat (4 op een A4)(nu wel sowieso dubbelzijdig afdrukken) zodat ze makkelijk uit een printer rollen en na wat knipwerk in een envelop passen!

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [380.09 KB]

Allé op naar volgend jaar voor een ongetwijfeld nieuwe update 😉 maar voorlopig eerst nog die brievenbus in de gaten houden!

7 reacties

  1. heel heel tof! dankjewel ! en ook handig dat er je website opstaat, dan vinden we het makkelijk terug! super!

Altijd fijn om iets te horen!