Na de verhuis in eigen huis (38/40)

Het boekje van Femma stak nog maar net in onze bus en we hadden al nieuwe plannen met ons huis. Je moet weten dat we ons huis ooit kochten met het idee dat we met dit huis zwat alle kanten op konden. Vele verhuissessies in eigen huis later is dat ook effectief helemaal waar gebleken.
We hadden een creakamer die een beetje uit zijn voegen barste en een plek naast de bureau dat eigenlijk weinig nut had, dus we besloten om nog maar eens de zetel, tafel en kasten van plek te wisselen. Wat een geluk dat de man goede armspieren heeft en ik ondertussen mijn plek ken als in ‘pak eens aan’ en ‘hou tegen’ 😉

We kwamen van:

Femma5

En gingen naar een grotere creakamer, lekker licht en luchtig helemaal boven in ons huis (ik zou daar begot bijna workshops kunnen geven!):

DSCF5139

DSCF5163

DSCF5165

DSCF5160

DSCF5157

En een speel/lees-kamer, of zoals de kinderen introduceerden ‘playroom’ aangezien het spelen zich vooral ‘afspeelt’ op het scherm, maar hey… geen playstation meer aan de TV #melike en boekenkasten die alleen maar jeugdboeken herbergen:

DSCF5210

DSCF5206

DSCF5193

DSCF5168

En aangezien ze nu allemaal in de creakamer een popcorndoosje aan het maken zijn voor de filmavond en Tuur elke ochtend in ‘zijn hoekje’ verder in zijn boek gaat lezen, denk ik dat (voor onbepaalde duur, dan toch ;)) helemaal goed zit!

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!