Voor 2019: gewoon een goed jaar!

Het sneeuwt én het is nog steeds januari, dus we zitten nog compleet on track met onze nieuwjaarskaarten 😉 Zoals elk jaar is het mijn klein creatief project én zoals elk jaar zijn die kaarten klaar voor Kerstmis maar ook zoals elk jaar worden de laatsten pas verstuurd eind januari. Er zijn gewoon zekerheden in het leven én dat van onze nieuwjaarskaarten is er zo eentje.

DSCF6127

Dit jaar wens ik iedereen (en ook onszelf) gewoon een goed jaar, niet meer, niet minder want meestal is gewoon goed echt wel meer dan genoeg. Als perfectionist of geboren zwart/wit-kijker is dat iets waar ik af en toe echt wel aan mag herinnerd worden, dus vandaar dat het op het kaartje staat, toch als je tenminste heel erg goed kijkt.

DSCF6129

En weet je wat? Als ik je ben vergeten (zoals ook wij in véél adressenboekjes niet meer voorkomen ;)) of je denkt: ‘ik wil die kaart ook aan mijn muur’, stuur me dan je adres eens door via contact of in de reacties (maar dat is misschien niet echt GDPR-ideaal) want ik heb er nog én kan ze dus maar beter versturen en weetje stuur me er dan ook eentje terug, ik krijg nl ook echt héél graag post, het zou zowaar een #kleingelukske kunnen zijn of toch op z’n minst een goed moment in hopelijk een even goed jaar!

DSCF6130

De kaartjes van de voorbije jaren:

5 reacties

  1. Aangekomen :-). En door jullie kaartje blijven al onze kerstkaartjes nu nog wat langer op schouw staan (’t zou niet eerlijk zijn voor dat laatste kaartje anders he)

Altijd fijn om iets te horen!