2017: Schrap het slechte, hou het goede

IMG_5597

IMG_5599

IMG_5600

Elk jaar opnieuw probeer ik tegen het einde van het jaar nog wat energie en creativiteit te persen in mijn nieuwjaarskaartjes. Ik durf niet kerstkaartjes te zeggen, want dat lukt meestal toch niet. Dit jaar lagen ze al geprint op de deurmat in de eerste week van de kerstvakantie en zou ik ze na Hamburg schrijven, helemaal goed op tijd, maar het moment dat we van het vliegtuig stapten kregen we slecht nieuws en waren ‘beste wensen’-kaartjes gewoon even niet aan de orde. Het einde van januari naderde en vorige week besloot ik er dan toch maar aan te beginnen… Je moet weten dat we er 100 laten printen (wij zijn al jaren grote fan van de kwaliteit van MOO), waarvan er sowieso 10 in de papierbak belanden wegens fouten en een kleine 20 overblijven, wat betekent dat ik er zeker 70 met de hand en zo persoonlijk mogelijk schrijf, en eerlijk, daarvoor heb je meerdere tassen koffie nodig 🙂 (en wat zijn we elk jaar weer blij dat we zo een stempel hebben waarmee we ons adres kunnen maken voor op de achterzijde)
Het concept was dit jaar ‘schrap het slechte, hou het goede’ zodat we iedereen woordzoekergewijs een gezond, fantastisch, gelukkig nieuw jaar toe konden wensen!

Ondertussen is dit het derde jaar op rij dat ik ongeveer met dezelfde kleuren en figuurtjes werk, en voor volgend jaar zit er ook al iets in het achterste van mijn hoofd, nu dat proberen niet te vergeten 🙂

IMG_5602

2 reacties

Altijd fijn om iets te horen!