Week #4 de week van de waarheid

1-quote-about-procrastination-is-hands-down-our-favorite-fo-image-coloured-background

Soms heb je weken in een jaar waar je bij aanvang al van weet dat ze ellendig gaan worden, maar je moet erdoor want tegen het einde van de week moeten er deadlines gehaald zijn. Dit is zo een week met vooral verbeteren, verbeteren, verbeteren… niet mijn lievelingsbezigheid, van niemand trouwens denk ik, maar we moeten en we zullen en sluiten ongetwijfeld de week af met het voornemen om volgende keer verbetervriendelijkere exemplaren te voorzien.
De kans is dus ook relatief groot dat ik deze week ineens wel een extra adem vind om de nieuwe vakken voor te bereiden of om nog eens naar de academie te gaan of om nog eens honderduit te bloggen, uitstelgedrag heet dan zoiets (of procrastinatie, één van die woorden waar ik nooit zou opkomen zonder Google, mijn bijna beste vriend 😉) dus maw de week van de waarheid, zal het lukken om me tijdens de reguliere daguren genoeg te concentreren of schurk ik zoals meestal tegen de nachtelijke deadlines aan?

Op ons menu dan:

  • Ravioli van paddestoelen met aardpeer en groene kool (V)
  • Pizza Margherita (V)
  • Pasta met spinazie en paddestoelen (V)
  • Curry van kalkoen, prei, wortelen en rijst
  • Zalm met pompoen en couscous van Jamie 
  • Tarte tatin van witloof en zoete aardappel met een slaatje (V)

Moerassoep voor de mannen die daar elke week om vragen

Bento: mozzarella, tomaat, olijven, pasta + iets zoets uit de kast of de oven

En nu starten, of zou ik morgen ook nog genoeg tijd hebben? 😉

635967714632364537-61587949_how-to-stop-procrastinating

6 reacties

  1. Ik ben ook zo’n tomorrow mens 🙂 Maar dan steek ik de schuld op mijn ouders, die hebben mij in Beneidorm gemaakt, dus ik heb gewoon het Spaanse mañana overgenomen 😉

  2. Oh zo herkenbaar! Ons huis is zelden zo proper als wanneer ik examens moet verbeteren, of ik krijg ineens extreme (koekjes)bak-neigingen, of laat ons een filmpje kijken, of… 😂

    1. Ohja, meestal eet ik ‘s middags thuis niet veel deftig maar deze middag een broodje in de oven en een slaatje maken 😂😂

Altijd fijn om iets te horen!