Boeken in Redu

Ardennen 149

DSCF6042

DSCF6045

Ardennen 146

DSCF6057

Ardennen 116

Jaren geleden – als in ‘ik als kind’ – hoorde ik over Redu, het boekendorp. Ik kon het amper bevatten dat elk huis een boekenwinkel was en groot was dus mijn teleurstelling toen duidelijk werd dat dat toch niet helemaal waar bleek te zijn toen ik jaren later daar eindelijk eens passeerde met de wederhelft. Ondertussen is die teleurstelling gelukkig wat bijgewerkt en vind ik het gewoon een charmant dorpje met leuke boekenwinkels en terrasjes. We kunnen er niet passeren zonder een boek te kopen én wat een geluk voor de wederhelft dat er een grote stripwinkel is waar de ene Franse stripreeks koopwaardig naast de staat te blinken (ik van mijn kant, hou het toch liever bij de vertalingen :))
Redu dus, een must voor de boekenliefhebber.

Eén reactie

Altijd fijn om iets te horen!