De communiekaartjes

DSCN1682

Aangezien we een alternatief communiefeest doen, vonden we het wel gepast om ook iets andere communiekaartjes te maken. Tuur heeft hier eigenlijk een beetje het pad gewezen doordat hij na zijn tripje naar Keulen als een bezetene de Dom en de brug begon te tekenen: we gebruikten zijn tekening, samen met nog een leuke foto ter plaatste als communiekaartje en doen nu net hetzelfde met Jan. Jan maakte – zoals alleen Jan dat kan – een tekening waar meer op staat dan je in één oogwenk kan zien en die dus overloopt met beelden van zijn kajaktrip:  de zwanen die de boot achter hen aanvielen, het moe worden :), de vissen in het water, de witte bloemetjes die het zo moeilijk maakten om te peddelen, de zon die op hun bol scheen, enz…

image0-001

Foto’s zeggen veel maar tekeningen vertellen soms nog zoveel meer 💙

8 reacties

 1. Dag Elke,
  mooie tekening van Jan. Het popje onder water is misschien een kikker ?
  De vele witte bloempjes in de Semois is de drijvende waterranonkel, een mooie inheemse plant, die enkel voorkomt in snelstromende rivieren. Doordat er weinig water in de Semois is, is het moeilijk te kajakken ook door die planten.
  Vorige week de GR van de Semois helemaal gewandeld (2 x 1 week), ook in Frahan, langs de crête gewandeld en gezien waar je de foto nam op het laddertje.
  Fantastisch de wondere wereld van de Ardennen te ontdekken samen met jullie kids.
  xx
  anne

  1. Ja, er zit veel in de tekening, ik denk ook dat het een kikker is. Wauw de GR van de Semois, kan niet anders dan prachtig wandelen zijn! De Ardennen zijn toch echt mooi en er valt voor ons nog veel te ontdekken denk ik!

Altijd fijn om iets te horen!