Mens erger je niet!

img_1262

“Be happy for this moment. This moment is your life.” – Omar Khayyam

Zoals elk jaar maak ik werk van de kerstkaartjes, alleja, kerstkaartjes zijn het eigenlijk nooit, het zijn altijd eerder ‘beste wensen voor het nieuwe jaar’-kaartjes die nog verstuurd worden tot de laatste dag van januari en daarna, als we een aantal mensen zijn vergeten, iets dat sowieso elk jaar wel gebeurt. Maar in elk geval de nieuwjaarskaartjes dus, zoals elk jaar kies ik een thema én een quote en probeer ik daar iets mee te doen en dit jaar had ik bij mezelf een punt bereikt dat ik zelf een beetje moe werd van mijn eigen ergernissen die soms wel eens kunnen oplaaien. Het is iets typisch, ik zeg tegen de wederhelft “oh zeg, snap jij dat nu?’ en hij repliceert met de woorden “och, daar ben ik niet mee bezig” of ‘daar heb ik nog nooit over nagedacht”, reden genoeg om zelf te beseffen dat ik misschien ook de dingen niet zo moet overdenken en me al zeker niet moet ergeren of frustreren aan zaken waar ik niets aan kan veranderen én zo geschiedde het thema ‘mens erger je niet’ waarvan ik ergens vermoed dat niet alleen ik af en toe die reminder nodig heb 😉

Het is ondertussen al het vierde kaartje met exact hetzelfde kleurenpalet (kwestie van keuzestress te beperken ;)) dus piep gerust eens bij de kaartjes van de voorbije jaren.

2 reacties

    1. Oh dankjewel Naomi, leuk dat je het hier gevonden hebt! En afspreken, ja zeker en vast, zal er eens werk van maken want het is volgens mij onzen tour 😉

Altijd fijn om iets te horen!