Week #5 Het blije nerdhart

DSCF6091
Deze week trek ik met mijn studenten naar de ESA voor een tweedaagse robots workshop en ja ik besef dat heel wat mensen nu denken ‘so what?’, maar mijn nerdhart gaat daar nu eenmaal een pak sneller van slaan. Het betekent dat ik eindelijk de gebouwen die we al zovele keren voorbij zijn gewandeld tijdens een van onze favoriete wandelingen eens van binnen mag bekijken én daar dan ook nog eens mag gaan foefelen met wat technische shizzel… Serieus, dat maakt me ontzettend content. Het enige jammere is dat de wederhelft, met z’n even groot nerdhart, niet mee kan, want hij moet natuurlijk bij de kinders blijven, dus we zullen de kinders en hemzelf maar eens extra verwennen deze week met makkelijk zelf te maken comfortfood:

  • Hamburgers met frietjes
  • Witloof met hesp en kaas uit de oven
  • Pita met kip en groentjes
  • Pompoenrisotto
  • Lasagne met courgetten en champigons
  • Gewokte zalm met spinazie en noedels

Ik vermoed dat het redelijk duidelijk is wie wat zal koken deze week ; Geen flauw idee of de wederhelft goesting gaat hebben om soep te maken maar anders is er nog wel een portie tomatensoep in de diepvries.

Bento: wortel, appel, veldsla, spekjes, krielpatatje + iets zoets uit de (koel)kast of oven.

En voor de geïnteresseerden: gisteren was ik klaar, helemaal klaar met verbeteren, heerlijk dus vanochtend mochten we dat wel vieren!

Altijd fijn om iets te horen!