Week #13 Terug stilte voor de storm

Het zijn drukke dagen geweest én ik besef dat ik in herhaling val, maar de komende dagen wordt het eindelijk terug rustiger en probeer ik alvast die tijd te gebruiken om me voor te bereiden op de komende verjaardagsfeestjes (eind april/begin mei hebben we er namelijk 4!) Daarnaast is ons Paula echt in de eindfase en wordt alles afgewerkt, ook al gaan ze deze week ginds nog serieus uit hun pijp moeten komen, ik hoop echt dat het in orde komt tegen volgende week als we er voor het allereerst terug gaan overnachten.
Mijn weekmenu is een beetje in vertraging maar komt er dan uiteindelijk toch nog door.

  • Cannelloni met paddestoelen en prei, dit staat er nog op van vorige keer, dus zal vanavond gemaakt worden.
  • Een lekker vispannetje met prei en kroketjes (oh ja!)
  • Bloemkoolpuree met worst, af en toe moet je de kinderen ook wat gunnen, zeker als wij uit eten gaan (of dat toch van plan zijn)
  • De zalmkebabs met rode biet tzatziki van Jeroen en mijn eigen plat broodje!
  • Een rode curry van pastinaak, pompoen & spinazie met rijst

Groentesoep met balletjes had ik alvast gemaakt om de kinderen toch iets te kunnen voeden toen wij gisteren wederom bij Paula zaten.

Altijd fijn om iets te horen!