Week #20: ‘domme koe’

Foto door Pixabay

Ik liep gisteren door de stad en kruiste een man die precies wat op de sukkel was, ik wacht effe en wijk uit naar rechts (de standaard uitwijkmethode dus) en word beloond met en luide ‘domme koe’, ik draai me om en vraag ‘meneer, was dat tegen mij? gelieve toch wat op je woorden te letten’ waarop hij me nog eens uitscheldt. Ik stond echt perplex, de wederhelft was erbij én die is gelukkig altijd zen (hoewel hij toegaf dat het moeilijk was om de man in kwestie niet effe op zijn plaats te zetten ;)) Ik kan er werkelijk niet bij wat een wildvreemde mens bezielt om iemand uit te schelden, maar anderzijds begrijp ik tegenwoordig zoveel dingen niet meer, dus tja…

Er is geen moraal aan het verhaal, maar ik onthou wel dat mijn reactievermogen nog altijd scherp is én dat het goed is dat de man erbij was om mijn kalmte mee te bewaren 😉 Na een Google-zoekactie kwam ik er trouwens achter dat koeien helemaal niet dom zijn, maar af en toe wel eigenwijs waardoor ze dom kunnen lijken én dat eigenwijze, daar kan ik best mee leven 😉

Swat, dat gezegd zijnde, is er weer een menu voor de komende week én aangezien ik dat net bijeen heb gesprokkeld met wat erin de koelkast steekt en wat mee besteld moest worden, kan ik het net zo goed hier posten:

Smakelijk iedereen én geniet van het lenteweer!

8 reacties

 1. oooh, je bent weer zo vaak aan het posten !
  had ik helemaal niet door … jippie, veel leespret wacht dus op mij :):):)
  ik kwam hier kijken om onze reis naar Wales voor te bereiden, jij hebt hier heel wat goeie tips denk ik.
  dankjewel alvast !

  1. Hey hey, jaja, ik heb het terug wat opgepikt en dat doet echt deugd, zoals ook deze reacties, zo fijn altijd! Merci! Veel leesplezier dus alvast 😉 En ja met Wales, ga maar grasduinen én moest je vragen hebben, geef dan maar een gil!

   1. Ik heb net het recept voor de Ottolenghi frieten gelezen, maar klopt dat wel? De frieten koken, in de oven steken en dan nog eens bakken??? Het is toch veel eenvoudiger om ze enkel in de oven te bakken?

   2. Tuurlijk is dat veel eenvoudiger 😉 maar ze zijn werkelijk fantastisch lekker! Echt zot goed!

Altijd fijn om iets te horen!