Weekmenu #22 aftellen naar vrijdag

IMG_7784

Afgelopen weekend zaten we bij ons Paula en dat deed bijzonder veel deugd, zo goed zelfs dat ik nu al aftel naar vrijdag om de klaprozen opnieuw te ontmoeten. Zo een wilde tuin (lees: vol bouwafval en absoluut niet onderhouden) herbergt toch wel wat schatten waar mijn vader met groene vingers nog grijzer van wordt, maar waar ik net heel erg blij mee ben. Ik kan daar niet aan doen maar zo veel wild groen mis ik waarschijnlijk wel wat hier thuis in de stad, anderzijds pik ik nu op het terras wel mooi een concertje van Stan van Samang mee. Het is dubbel, die twee werelden die allebei evenveel deugd doen.

Ik geraakte maar niet van start met een weekmenu, maar ben wel blij met de korte week die we in het verschiet hebben. Ik wou deze week – geïnspireerd door het lentefeest waar we daarnet waren – pulled pork maken, maar een blik op de bedrijvigheid in de agenda doet me beseffen dat ik geen vijf uur achtereenvolgens (toch niet wakker :)) thuis ben om de oven in de gaten te houden.

Swat na wat gepalaver, eten we min of meer het volgende:

  • Risotto met paddestoelen (V)
  • Pasta met spek, Boursin en spinazie
  • Veggie enchiladas uit de oven met veel guacamole (V)
  • Viskefta met rijst en broccoli

Als het zo warm is, is soep eigenlijk ook best gezond, dus laat ik maar weer eens een groentebouillon maken.

6 reacties

Altijd fijn om iets te horen!