Weekmenu #24 proefwerkenfood

DSCF9224

Deze week starten de proefwerken, zowel voor mijn kinderen als die van die andere kinderen aka de leerlingen. Ik heb het geluk om vooraan in de reeks te zitten, wat betekent dat mijn proefwerken al klaar zijn. Ik heb daar weliswaar even serieus voor moeten doorduwen vorige week met wat minder slaap tot gevolg, maar hey ze zijn af en vanaf nu is het gewoon aan de leerlingen om hun best te doen en aan mij om ze te verbeteren in de loop van de week, liefst met een lekkere tas koffie.

We hebben dus brainfood nodig en ik vond dat de onderstaande gerechten daar wel voor konden doorgaan!

7 reacties

    1. Moeder ge moet wel de berichten lezen he 🙂 🙂 die canneloni was van veel langer geleden maar omdat hij zo lekker was heb ik hem toch nog maar geblogd en had ik terug zin in! Maar ge bekijkt het hier wel altijd trouw, dus dikke kus! X 😉

      1. Helaba. .. mss soms een beetje te vlug … maar k heb de canneloni opgeslagen en ga het maken x

Altijd fijn om iets te horen!