Kinderkost week (of toch bijna)

dscf6132

We hebben het echt heel fijn gehad aan de zee, genoten vanaf het moment dat we aankwamen tot het moment dat we vertrokken en ik bedacht dat er nog een weekmenu moest opgesteld worden. Als we dan toch allemaal samenzitten in de auto laat ik mijn crew brainstormen en komt er ongegeneerde kinderkost naar boven, en waarom ook niet? Toch een halve week waar ze over het algemeen graag zullen mee-eten, het andere eten bewaar ik voor na de KSA, wedden dat dat ook sneller binnen gaat? Honger is de beste spijs, me dunkt.

Op het menu:

  • Veggie spaghetti Bolo (hoezeer ik me ook had voorbereid, donderdag was er enkel tijd voor een boke met soep, dus de veggie spaghetti bolo verhuist naar deze week)
  • Ons Mies haar favoriet: balletjes in tomatensaus met frietjes, naar het recept van Meus.
  • Homemade pizza, altijd een topper, ook voor ons!
  • Pekesstoemp (aka wortelpuree) met worst
  • Viscurry uit de currybijbel met rijst (een van mijn meest gekoesterde kookboeken)
  • Broccoli linzen curry want curry’s zijn gewoon lekker.

Aha, de herfst is echt begonnen dus gaan we voor pompoensoep!

Altijd fijn om iets te horen!