70 jaar – 70 doelen

ik maakte de wordcloud met https://wordart.com/

Afgelopen week was mijn vader jarig en werd hij 70! Het feit dat mijn ouders een leeftijd bereiken waarvan ik enkel in grootoudertermen denk (en ja, dat zijn zij natuurlijk ook voor onze kinderen) doet toch een beetje vreemd, want ergens in mijn gedachten zijn ze max 55 ofzo, de leeftijd die ze hadden toen ik het huis uit ging.

Dat hij lichtelijk verrast was 😉

Hoewel het nog altijd corona is en er dus niet gefeest werd, mocht het dit jaar toch wat specialer zijn en besloten we om hem 70 doelen te geven, doelen in (en soms een beetje uit) zijn comfortzone die hij het komende jaar ‘moet’ proberen te vervullen. Bij heel wat doelen hoort pure quality time mét één van zijn (klein)kinderen, bij andere mag hij zelf zijn partner(s) in crime kiezen.

Alle doelen op een rijtje, hier kan je ze allemaal lezen
en natuurlijk hebben de kinderen aangegeven welke zij met opa willen doen ❤

We hopen in elk geval dat het dus een boeiend jaar zal worden! Om het echt onvergetelijk te maken, hebben we ons vader ook maar ineens op IG gezwierd met de boodschap dat hij het kan gebruiken om alles te documenteren en de belofte dat we er achteraf een fotoboek van zullen maken!

Hele gelukkige verjaardag vake én op een geweldig 70e levensjaar!

13 reacties

 1. Hoe zalig zeg! Gelukkige verjaardag voor Francois! En ja, ik moet daar ook nog aan wennen dat die van mij er ondertussen ook 70 is.

  1. Zot he… ik vind dat echt best raar, misschien nog wel vreemder dan zelf ouder te worden ofzo? Goed te lezen dat ik dus niet de enige ben 😉

  1. Laat ons hopen! Hij moet wel in gang beginnen schieten vind ik, we zijn al een week voorbij en er is nog niets afgevinkt 😂

 2. Geweldig cadeau voor jullie vake, was dan ook het eerste dat hij vertelde als ik hem belde voor een gelukkige verjaardag te wensen .
  Zo inventief , echt super fijn .
  Lieve dochters van jullie moeke en vake en natuurlijk ook lieve nichtjes van ons .

  Dikke zoen
  Bieke

 3. Wat een heerlijk cadeau!!!!
  Doet er mij aan denken dat ik voor mezelf dit jaar dertig doelen heb gesteld om uit te voeren nu ik dertig ben. En dat ik daar dringend nog is werk van moet maken. 🤭 Corona maakt het er mij wel niet gemakkelijk op.

  1. Ach, een coronajaar telt niet mee 😉 dus een volledig extra jaar om die doelen te bereiken! En ons vader is er echt wel blij mee, is er al echt hard mee bezig, super leuk om te zien!

Altijd fijn om iets te horen!