70 jaar – 70 vrienden

In navolging van mijn vader, werd mijn moeder afgelopen week ook 70 jaar! We wouden haar natuurlijk ook verrassen met iets leuks én wisten maar al te goed dat een extra 70 doelen niet aan de orde zouden zijn. Wij kennen haar namelijk goed genoeg én moesten we dat niet doen, dan heeft ze het ons de afgelopen maanden erg duidelijk gemaakt dat ’70 doelen niet echt iets voor haar was’ 😉

Het vriendenboekje komt echt heel mooi ingepakt toe!

Als er nu iets is da mijn ouders erg typeert is het wel hun druk sociaal leven en hun engagement in tal van verenigingen en zelf opgerichte clubjes, dus rijpte het idee dat we haar misschien wel erg blij konden maken met een vriendenboekje van 70 ‘vrienden’ (aka familieleden/vrienden/buren/…)! Ik wou dat vriendenboekje eerst zelf helemaal in mekaar steken, tot ik https://mijnvriendenboekje.nl/ tegenkwam én goede dingen moet je nl echt delen!

Een vriendenboekje met 70 vrienden is dik!

Je kan een vriendenboekje voor eender welke gelegenheid maken, je stelt een vragenlijst op (of vertrekt gewoon van de standaard lijst), kiest een layout én nodigt zoveel vrienden uit als je wilt via hun e-mailadres (als je er veel hebt zoals wij, dan kan je dat gemakkelijk Excel-gewijs doen). De vrienden krijgen dan allemaal een mailtje in hun mailbox en er wordt gevraagd om op de vraagjes te antwoorden en 2 foto’s te uploaden (ze hoeven zelfs niet alle vraagjes in te vullen als ze dat niet willen!)

Mijn eigen ingevulde pagina kan ik delen!

We hebben serieus achter de veren moeten zitten van heel wat vrienden (bellen, e-mailen enz… ) maar het resultaat mocht er echt zijn én aangezien ik al zelf al helemaal week werd van sommige antwoorden, wist ik zeker dat het een topkado zou zijn voor mijn moeder. Zo persoonlijk en zo schoon, echt een aanrader!

Dat ze er echt blij mee was! ❤

16 reacties

  1. Zeker doen! Ik heb het ontdekt via een vrijgezellenfeestje dat niet kon doorgaan (met corona natuurlijk), dus ook zo voor een trouw keileuk, of voor iemand die op pensioen gaat ofzo, altijd handig als je zoiets met een groep kan doen denk ik!

 1. En hier de reactie van de jarige zelf …
  Dit was een super geschenk …tot op het laatste moment wist ik van niets …
  Dus iedereen heeft echt zijn best gedaan 👍
  K heb al menig traantje weggepinkt bij het lezen van zoveel mooie en lieve woorden .
  Dankuwel aan mijn dochters voor zo een hartverwarmend cadeau ♥️

Altijd fijn om iets te horen!