2021: add a little confetti to each day!

Het is de laatste dag van januari en zoals de traditie voorschrijft is het laatste nieuwjaarskaartje net geschreven en uitgestuurd 😉

Zoals elk jaar zijn de nieuwjaarskaartjes mijn klein projectje waar ik de tijd voor neem om het uit te werken. Ik broedde verder op het idee van de contactloze wens voor de juffen/meester vorig jaar en bedacht me ineens dat zo een QR-code met bolletjes wel heel wat weg heeft van confetti én zodoende was ons kaartje geboren! Achter de QR-code stak een link naar een kleine webpagina met allemaal foto’s (want ja, mensen kunnen wel erg hard veranderen als je ze een jaar niet ziet ;)) en in elke envelop staken we ook nog wat echte confetti!

Ik had het plan om dit jaar niet meer zoveel kaartjes op te sturen, maar op de één of andere manier stuurden we er – na het nog maar eens bijeenzoeken van alle mogelijke adressen 😉 – toch zo een 80 tal op wat wel redelijk zotjes is, maar anderzijds bedacht ik me dat – zeker dezer dagen – op het verspreiden van wat vrolijkheid eigenlijk geen maat moet staan!

Ben jij toch tussen de mazen van het adressennet geglipt of wil je er graag eentje krijgen, stuur me dan je adres maar op!

En natuurlijk ook de beste wensen he! Het is de laatste van januari, het mag nog net!


En voor 2021: dat dromen mogen uitkomen & plannen mogen doorgaan!

De kaartjes van de afgelopen jaren:

6 reacties

  1. Ik lees hier meestal gewoon mee zonder commentaar achter te laten, maar wou toch eens even laten weten dat ik altijd uitkijk naar de beschrijving van jullie nieuwjaarskaartjes. Wat een creativiteit!

    1. Dankjewel! En ja hé, iedereen kan dat extraatje wel gebruiken, bpost moet de afgelopen maanden echt een enorme boost hebben gekregen denk ik 😉

Altijd fijn om iets te horen!