Voor 2020: maak er een kleurrijk jaar van!

Zoals elk jaar maak ik van de nieuwjaarskaartjes (ook al staat er altijd wel ergens een kerstboom op, kerstkaartjes kan ik ze eind januari echt niet meer noemen) een projectje. Ik hou ervan om dat te maken, te laten drukken en met een persoonlijke boodschap uit te sturen.

DSCF0836_edited

Dit jaar besloot ik om opnieuw iedereen aan het werk te zetten en in te kleuren als in ‘color by numbers’ maar dan ‘by dots’ en zodus zie je op het eerste zicht een kerstboom maar op de tweede ingekleurde versie misschien iets helemaal anders, hoewel er ook mensen zijn die de boom niet zien en de andere boodschap ineens wel, het zal afhangen van welke hersenhelft het meest prominent is vermoedelijk. En natuurlijk is inkleuren allemaal goed en wel maar mag je af en toe ook wel eens buiten de lijntjes kleuren, ah natuurlijk… zolang je er maar een kleurrijk jaar van maakt!

DSCF0837 (1)_edited

Het is de laatste dag van januari en zonet schreef ik er nog eentje want er zijn nu eenmaal zekerheden in het leven. Ik wil er eigenlijk vandaag (of zelfs (over)morgen) nog wel uitsturen en als jij er graag eentje wil krijgen, stuur me dan maar een mailtje (elke apenstaart nenoo punt be) want ik wil nog altijd van bedanken doen voor alle steun op wat er hier een maandje geleden verscheen, want eerlijk waar, hoe beter kan dat eigenlijk dan – ironisch genoeg – met een kaartje? 😉

Voorbij jaren zien?

6 reacties

  1. Jongleren stimuleert blijkbaar beide hersenhelften (hoorde ik ooit eens op een cursus mindmapping en snel lezen, waar we als tussendoortje leerden jongleren met drie balletjes), misschien daarom dat ik zowel 2020 als de kerstboom vrij snel zag? (voor de kerstboom wel 2x kijken dus de ene helft werkt precies nog iets sneller dan de andere of ik moet gewoon terug beginnen te jongleren want dat is ook alweer even geleden)

Altijd fijn om iets te horen!